Βιωματική διδασκαλία

Περισσότερα

Γλώσσα μέσω Ρομποτικής

Περισσότερα

Δραστηριότητες

Περισσότερα
Sports and Nature Summer Camp🌻🏊🤾‍♂️⛹️‍♀️
Sports and Nature Summer Camp🌻🏊🤾‍♂️⛹️‍♀️
Το Galileo συναντά τον φυσικό παράδεισο του Πάρκο Ανεμοδούρα 🍓🍉🌼
🚌Δυνατότητα μεταφοράς🚌
Στην Αγγλική 🇬🇧 και Ελληνική γλώσσα 🇬🇷🙂
Εργαστήρια – Αθλητισμός – Ομαδικές Δραστηριότητες
Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από 17/06/24 έως 06/09/23 (8 εβδομάδες με δυνατότητα επιλογής μίας ή περισσότερων) για παιδιά από 4 έως 10 ετών
Ωράριο: από τις 8:00πμ έως τις 15:00μμ
Προσφορά για εγγραφές έως 04/06/2024 μέχρι -30%
Με το κλείσιμο των σχολείων, το Πάρκο Ανεμοδούρα ανοίγει τις πόρτες του και σε συνεργασία με το Galileo Galilei Generation σας καλωσορίζει σε μία εβδομάδα Καλοκαιρινών Δραστηριοτήτων που επιφυλάσσει αξέχαστες εκπαιδευτικές εμπειρίες σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
Escape Rooms & Παιχνίδια Κρυμμένου Θησαυρού, Εξορμήσεις σε Θάλασσα, Water Games, Κηπουρική, Αθλητικές δραστηριότητες και Survivor Games, Ιππασία, Summer Cooking Lab, Robotics in English, Pic-nic, Ζωγραφική, Γλυπτική και δημιουργική απασχόληση περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.
Δραστηριότητες 🤸‍♂️🤸‍♀️
Οι δραστηριότητες του Sports and Nature Summer Camp θα πραγματοποιούνται στον οργανωμένο και ανοιχτό χώρο του Πάρκου
Ανεμοδούρα. Πρόκειται για έναν χώρο εξωτερικών δραστηριοτήτων και αναψυχής στον καθαρό αέρα. Το πάρκο είναι ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους, γεμάτο πράσινο και όμορφα λουλούδια με αθλητικά γήπεδα (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τέννις, beach volley) αλλά και παιδικές χαρές, τραμπολίνο, ακόμα και φυσικό λαβύρινθο, τα οποία δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να ασκήσουν το σώμα και το πνεύμα.
Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή να γευτούμε μαζί μία μοναδική εμπειρία περιπέτειας, δράσης και γνώσης με αφετηρία και τελικό προορισμό το κέντρο της Θεσσαλονίκης, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς στο χώρο του Πάρκου Ανεμοδούρα στους Ταγαράδες (περιοχή Waterland).
Η μέρα μας🌻
Η μέρα μας ξεκινάει με escape rooms, ρομποτική στα Αγγλικά, Summer cooking Lab και συνεχίζει με εξορμήσεις σε θάλασσα και water games, English workshops, γλυπτική και κηπουρική. Ειδικοί παιδαγωγοί, έμπειροι καθηγητές Αγγλικών και εξειδικευμένοι γυμναστές, διαμορφώνουν το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον για την μέγιστη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.
Στόχος μας 🙂
Στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε όσα περισσότερα τμήματα του εγκεφάλου και να αναπτύξουμε δεξιότητες μέσα σε ένα ευχάριστο και βιωματικό περιβάλλον μάθησης μέσω κιναισθητικών και γλωσσικών δραστηριοτήτων (EQ-IQ), οι οποίες θα ξεκλειδώσουν και θα ενισχύσουν τις δυνατότητες στη μάθηση. Τα παιδιά όχι μόνο θα έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της άθλησης στην φύση, αλλά θα αναπτύξουν οικολογική συνείδηση σε ένα κλίμα ομαδικότητας και συνεργασίας, η οποία προάγει τον σεβασμό τόσο προς το περιβάλλον, όσο και προς τους συνανθρώπους μας.
Φόρμα ενδιαφέροντος:
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310282811
E-mail: galileogalileigeneration@gmail.com
Συνεργασία του Galileo Galilei Generation με το Homeschool για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια
Συνεργασία του Galileo Galilei Generation με το Homeschool για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια
Tο Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών Galileo Galilei Generation και το Homeschool ενώνουν της δυνάμεις τους για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια!
Με την εμπειρία και το κατάλληλο υλικό υποδεχόμαστε τους μαθητές μας αρχές Οκτώβρη για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας!
Πληροφορίες στα:
 2310282811 ή 2310286980
Συνεργασία του Galileo Galilei Generation με το Κέντρο Λογοθεραπείας Κοάλα
Συνεργασία του Galileo Galilei Generation με το Κέντρο Λογοθεραπείας Κοάλα

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Ινστιτούτου Ξένων Γλωσσών Galileo Galilei Generation με το κέντρο λογοθεραπείας Κοάλα. Στο εξής θα παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν αξιολόγησης παιδιών με πιθανή δυσκολία στο λόγο, την ομιλία ή τη μαθησιακή διαδικασία, καθώς και δυνατότητα συμμετοχής σε ομάδες γονέων αναλύοντας θέματα που τους απασχολούν σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

2310 282811 (Galileo Galileo Generation)

ή

2313 115661 (Κοάλα)

Price Freeze Offer up to -30% – New Language Courses 2022
Price Freeze Offer up to -30% – New Language Courses 2022

 

Νέα Προσφορά Price Freeze με έκπτωση έως -30% στις Ξένες Γλώσσες   🇬🇧  🇩🇪  🇫🇷  🇮🇹  🇪🇸  🇷🇺

Οι τιμές για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά παραμένουν σταθερές σε περσινά επίπεδα, με την προσφορά »Price Freeze». Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πραγματοποιηθεί η εγγραφή στα προγράμματά μας έως 06/09/22.

 

🆕️Νέα καινοτόμα προγράμματα διδασκαλίας ξένων γλωσσών για παιδιά »IQ-EQ Language Learning»(ηλικίες 4-7 ετών), Junior Classes (7-9 ετών) και εφήβων (10-17 ετών).

🇬🇧Αγγλικά 🇩🇪Γερμανικά 🇫🇷Γαλλικά 🇮🇹Ιταλικά 🇪🇸Ισπανικά 🇷🇺Ρωσικά

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά με έκπτωση έως -30% στα δίδακτρα.

Δυνατότητα γνωριμίας με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, αλλά και τους καθηγητές μας σχετικά με τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει! Συναντήσεις δια ζώσης ή online.

 

Το Ινστιτούτο Galileo Galilei Generation καινοτομώντας στη Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών παρουσιάζει τα Νέα Προγράμματα για παιδιά και εφήβους καθώς και τα καινοτόμα Club με θεματολογίες σχετικές με: 🔹️️Gaming 🔹️Street wear 🔹️Street food 🔹️Astrophysics 🔹️Tandems 🔹️Meeting Days με Native Speakers

Η χρήση εκπαιδευτικών πλατφορμών φιλικών προς τη χρήση και e-portfolios, καθώς και η αξιοποίηση όλων των νέων τεχνολογιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διδασκαλίας.

⏰Hurry Up !!! Προ-εγγραφές για τα τμήματα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου έως 06/09 με ειδική προσφορά στα δίδακτρα »Price Freeze» μέχρι -30% έκπτωση. Κάντε την εγγραφή σας τώρα και επωφεληθείτε τις χαμηλότερες τιμές των διδάκτρων.

Πληροφορίες-εγγραφές: 🏠Tsimiski 116, Thessaloniki  ☎️2310282811  📧galileogalileigeneration@gmail.com

#price_freeze #institutegalileogalilei #galileogalileigeneration Αναλυτικές πληροφορίες προγραμμάτων στο παρακάτω link:

Προγράμματα

5ο Open-Air SUMMER CAMP
5ο Open-Air SUMMER CAMP

🍉Summer is Here🍉

Εξορμήσεις – Ξένες Γλώσσες – Αθλητισμός – Ομαδικές Δραστηριότητες

(περισσότερα…)