Βιωματική διδασκαλία

Περισσότερα

Γλώσσα μέσω Ρομποτικής

Περισσότερα

Δραστηριότητες

Περισσότερα
Συνεργασία του Galileo Galilei Generation με το Homeschool για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια
Συνεργασία του Galileo Galilei Generation με το Homeschool για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια
Tο Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών Galileo Galilei Generation και το Homeschool ενώνουν της δυνάμεις τους για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια!
Με την εμπειρία και το κατάλληλο υλικό υποδεχόμαστε τους μαθητές μας αρχές Οκτώβρη για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας!
Πληροφορίες στα:
 2310282811 ή 2310286980
Συνεργασία του Galileo Galilei Generation με το Κέντρο Λογοθεραπείας Κοάλα
Συνεργασία του Galileo Galilei Generation με το Κέντρο Λογοθεραπείας Κοάλα

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Ινστιτούτου Ξένων Γλωσσών Galileo Galilei Generation με το κέντρο λογοθεραπείας Κοάλα. Στο εξής θα παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν αξιολόγησης παιδιών με πιθανή δυσκολία στο λόγο, την ομιλία ή τη μαθησιακή διαδικασία, καθώς και δυνατότητα συμμετοχής σε ομάδες γονέων αναλύοντας θέματα που τους απασχολούν σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

2310 282811 (Galileo Galileo Generation)

ή

2313 115661 (Κοάλα)

Price Freeze Offer up to -30% – New Language Courses 2022
Price Freeze Offer up to -30% – New Language Courses 2022

 

Νέα Προσφορά Price Freeze με έκπτωση έως -30% στις Ξένες Γλώσσες   🇬🇧  🇩🇪  🇫🇷  🇮🇹  🇪🇸  🇷🇺

Οι τιμές για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά παραμένουν σταθερές σε περσινά επίπεδα, με την προσφορά »Price Freeze». Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πραγματοποιηθεί η εγγραφή στα προγράμματά μας έως 06/09/22.

 

🆕️Νέα καινοτόμα προγράμματα διδασκαλίας ξένων γλωσσών για παιδιά »IQ-EQ Language Learning»(ηλικίες 4-7 ετών), Junior Classes (7-9 ετών) και εφήβων (10-17 ετών).

🇬🇧Αγγλικά 🇩🇪Γερμανικά 🇫🇷Γαλλικά 🇮🇹Ιταλικά 🇪🇸Ισπανικά 🇷🇺Ρωσικά

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά με έκπτωση έως -30% στα δίδακτρα.

Δυνατότητα γνωριμίας με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, αλλά και τους καθηγητές μας σχετικά με τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει! Συναντήσεις δια ζώσης ή online.

 

Το Ινστιτούτο Galileo Galilei Generation καινοτομώντας στη Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών παρουσιάζει τα Νέα Προγράμματα για παιδιά και εφήβους καθώς και τα καινοτόμα Club με θεματολογίες σχετικές με: 🔹️️Gaming 🔹️Street wear 🔹️Street food 🔹️Astrophysics 🔹️Tandems 🔹️Meeting Days με Native Speakers

Η χρήση εκπαιδευτικών πλατφορμών φιλικών προς τη χρήση και e-portfolios, καθώς και η αξιοποίηση όλων των νέων τεχνολογιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διδασκαλίας.

⏰Hurry Up !!! Προ-εγγραφές για τα τμήματα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου έως 06/09 με ειδική προσφορά στα δίδακτρα »Price Freeze» μέχρι -30% έκπτωση. Κάντε την εγγραφή σας τώρα και επωφεληθείτε τις χαμηλότερες τιμές των διδάκτρων.

Πληροφορίες-εγγραφές: 🏠Tsimiski 116, Thessaloniki  ☎️2310282811  📧galileogalileigeneration@gmail.com

#price_freeze #institutegalileogalilei #galileogalileigeneration Αναλυτικές πληροφορίες προγραμμάτων στο παρακάτω link:

Προγράμματα

5ο Open-Air SUMMER CAMP
5ο Open-Air SUMMER CAMP

🍉Summer is Here🍉

Εξορμήσεις – Ξένες Γλώσσες – Αθλητισμός – Ομαδικές Δραστηριότητες

(περισσότερα…)