Νέα και Δραστηριότητες

 

Προσφορά γνωριμίας με έκπτωση έως 40%

Για νέες εγγραφές,
A’ Junior, A’ & B’ Junior, B’ Junior, A’, B’, C’, D’ & E’ Senior, Lower.
 

 

Τμήματα Παιδικά και Τμήματα Teenagers.
Έως -40% έκπτωση στα δίδακτρα.

Περάστε από τα γραφεία μας στην Τσιμισκή 116 κάθε μέρα όλη μέρα, 10:00πμ με 21:00μμ και ενημερωθείτε για τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένες θέσεις. Οι τιμές των διδάκτρων δίνονται αποκλειστικά στα γραφεία μας.

Θα μας βρείτε επίσης στο περίπτερό μας στις παρακάτω εκδηλώσεις:

– 30/09 & 01/10,
1o KIDOT Festival στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

– 07/10,
Back to School , Μέγαρο ΧΑΝΘ

 

Kids Yoga Class in English (3-12)

Το μάθημα συνδυάζει τη χαρά και την κίνηση της γιόγκα με την εκμάθηση των Αγγλικών, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν κινήσεις και στάσεις γιόγκα στα Αγγλικά με έναν πρωτοποριακό και διαδραστικό τρόπο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που προσομοιάζει το φυσικό περιβάλλον.

Η γιόγκα συμβάλλει αποφασιστικά στην ισορροπημένη ανάπτυξη, όχι μόνο του σώματος αλλά και ολόκληρης της προσωπικότητας του παιδιού.
Η πρακτική της γιόγκα εμψυχώνει, ενδυναμώνει και πέρα απο την ευλυγισία και την εκγύμναση που προσφέρει, αυξάνει την αυτοπεποίθηση των παιδιών. Μαθαίνει στα παιδιά να είναι περίεργα για γνώση, που προάγει την προσωπική τους εξέλιξη, αυξάνει τη δύναμη της ηρεμίας και της συγκέντρωσης με έναν αποτελεσματικό και διασκεδαστικό τρόπο χωρίς πίεση.Τα παιδιά μαθαίνουν να συνεργάζονται, εκπαιδεύονται στην ομαδικότητα και όχι στον διαχωρισμό, επιτρέποντάς τους παράλληλα να απολαμβάνουν την μοναδικότητά τους.

Διασκεδάζοντας, μαθαίνουν να αυτοπειθαρχούνται, ενώ ταυτόχρονα η πρακτική συμβάλλει στη μεγαλύτερη συγκέντρωση των παιδιών και τους χαρίζει ένα σώμα πιο «ανθεκτικό».

Immer Elmar

Elmar der Elefant ist im ganzen Land bekannt…

Μέσα από την μουσική
ιστορία θα δραματοποιηθεί..
Στα Γερμανικά θα υφανθεί
και χορευτικά θα ειπωθεί
ιστορία για ελάφαντες και χρώματα
δημιουργώντας την με τα δικά μας σώματα..

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι με προορισμό τον πολύχρωμο κόσμο του Elmar. Δράση μουσικοκινητική με γλωσσικά στοιχεία της Γερμανικής Γλώσσας σχεδιασμένη για παιδιά δημοτικού αλλά και προσχολικής ηλικίας, με αφετηρία το ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα David McKee »Elmer».

Bio Summer Camp

Πολυθεματικό Γλωσσικό Καλοκαίρι στην πόλη!
Γνώση, Παιχνίδι, Διατροφή, Γυμναστική, Εξορμήσεις, Χαρά!

Αμέσως μόλις κλείσουν τα σχολεία το Galileo Galilei Generation ανοίγει τις πόρτες του στο καλοκαίρι και σας υποδέχεται να γευτούμε μία μοναδική εμπειρία περιπέτειας και δράσης με αφετηρία το χώρο μας και εξορμήσεις στη φύση.

Με το Bio Summer Camp, ανακαλύπτουμε ένα νέο βιολογικό τρόπο διατροφής μέσω διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Παίζουμε, γελάμε και γευόμαστε νόστιμες και υγιεινές λιχουδιές από ολόφρεσκα βιολογικά προϊόντα. Γεμίζουμε τη μέρα μας με παιχνίδια, ζωγραφιές, κολύμπι και θέατρο βασισμένα στην Αγγλική γλώσσα και παράλληλα κάνουμε εισαγωγή και σε άλλες γλώσσες (Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά) μέσω δραστηριοτήτων.

Σκοπός μας να διασκεδάσουμε όλοι μαζί! Με το Bio Summer Camp μας θέλουμε να προάγουμε την ομαδοσυνεργατική μάθηση, την αλληλεγγύη, την οικολογική συνείδηση των μικρών μας εξερευνητών. Με εξωτερικές δραστηριότητες, γίνεται πιο έντονη η καθαρή σκέψη μέσω βιωματικών εμπειριών. Στοχεύουμε στην γνωστική, συναισθηματική, ηθική και ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού.

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα επιθυμούμε οι μικροί μας εξερευνητές να μάθουν μέσω της διασκέδασης, να  γνωρίσουν ένα διαφορετικό κόσμο διατροφής, να εργάζονται ομαδικά, να ασχοληθούν με την εκμάθηση των Αγγλικών με έναν εναλλακτικό τρόπο χαράς, ευεξίας και δημιουργίας.

Θα μάθουμε:
  • Savoir Vivre παραλίας
  • Βασικούς κανόνες ασφαλείας στη θάλασσα και την πισίνα
  • Να προστατεύουμε το υγρό στοιχείο και τα θαλάσσια ζώα υπό εξαφάνιση
  • Τα οφέλη της ανακύκλωσης
  • Οικολογία
  • Σωστή καλοκαιρινή διατροφή με τη βοήθεια ειδικευμένης διατροφολόγου
  • Να ζωγραφίζουμε στα Ισπανικά
Θα μαγειρέψουμε:
Θα παίξουμε:
Εξορμήσεις:

5η Γιορτή Πολυγλωσσίας

Η Γιορτή της Πολυγλωσσίας διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια βίου Μάθησης, τη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (Δ.Ε.Π.Θ.Ε.), με την υποστήριξη φορέων και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων εντός κι εκτός Ελλάδας. Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 26-27-28 Μαΐου, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Βασικός στόχος της Γιορτής είναι να προβάλλει την ιδέα του πλουραλισμού και της συνέχειας, ως βίωμα μιας κοινωνίας που μετέχει ενεργητικά στην προσπάθεια της συνεργασίας, της αφύπνισης του Προσώπου στον άνθρωπο, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής διάδρασης εντός κι εκτός των τειχών της.

Ο φετινός της τίτλος της Γιορτής είναι:

«5η Γιορτή Πολυγλωσσίας, Θεσσαλονίκη 2017. Συναντήσεις στον ενδιάμεσο χώρο»

Να είστε «καλοί»… γιατί η καλοσύνη θα μας κάνει ανίκητους, καθώς μόνο αυτή μπορεί να μετατρέψει τους αντιπάλους σε συνεργάτες και τούτο είναι η υψηλότερη μορφή της νίκης ενάντια στην κοινωνική σύγκρουση και σε καταστάσεις ριζοσπαστικής αντίστασης κατά της καταπίεσης.

Luc Douillard

Παραστάσεις

Melissa Wanders

Το Galileo Galilei Generation ταξιδεύει στον ονειρεμένο κόσμο των μελισσών μέσα από την παράσταση «Melissa Wanders» ή αλλιώς «Η Ξεχασιάρα Μελίσσα», μία από τις ελάχιστες παραστάσεις για παιδιά στα αγγλικά (με υπέρτιτλους) από την ομάδα 2+2.

Drama classes

Παίζω θέατρο. Παιχνίδι-Θέατρο. Θεατρικό Παιχνίδι στα Αγγλικά! (για παιδιά από 3 έως 12 ετών)

Μία συνάντηση κατά την οποία τα παιδιά υποδύονται ρόλους στα Αγγλικά και πειραματίζονται με την εκφραστικότητά τους μέσα από εύκολα σκετς.

Τα παιδιά ανακαλύπτουν μέσα από τη μουσική, το ρυθμό και τον αυτοσχεδιασμό διάφορες πτυχές του θεάτρου, περπατώντας πάνω στη λεπτή γραμμή ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Η φαντασία τους απελευθερώνεται και τους δίνεται η δυνατότητα να εξασκήσουν πραγματικά τις ικανότητές τους στην Αγγλική γλώσσα, πλουτίζουν το λεξιλόγιό τους και μαθαίνουν πώς να εκφράζονται χρησιμοποιώντας τη φωνή τους αλλά και το σώμα τους.

[/cws-widget][/col][/cws-row]